Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 18

Vince

08 juni 2013 21:31:19

Dag lieve kleine Isolde!
Wat ben ik blij dat ik jou nu kan leren kennen en je met één van mijn mooiste lachebekjes kan verwennen! Mijn mammie & pappie hebben me verteld dat wij nog veel samen zullen spelen. Zorg dus maar dat je snel sterk en stoer bent zoals ik! Daarvoor moet je wel goed slapen, drinken, pampers vullen en af en toe eens knuffelen met je lieve mama & papa... maar niet teveel want ze zijn zo gauw verwend!

Veel liefs aan mijn vriendinnetje,
Vince 


PS: Als je thuiskomt en je ziet je kamertje...ik heb geholpen bij het behangen hé!

Sofie, Roel,Frakke en Britt

08 juni 2013 20:59:58
 Welkom lieve Isolde! Wat hebben je mama en papa lang gewacht op jou (en wij erbij)!
Wij zijn heel blij dat je er bent en we komen je graag snel even bezoeken.
Tot gauw!

Rien, Inge en Bert

08 juni 2013 14:10:57
Hoi Isolde!
Het werd tijd dat je kwam! Eindelijk een meisje in het gezelschap!
Groei maar goed, want je zal zien dat alles super grappig is hier in de buitenwereld. 
Groetjes,
Rien

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.